Naast alle handgemaakte producten, kun je bij mij ook terecht voor digitaal design. Bijv. voor het geboortekaartje voor je kindje of het maken van jouw huisstijl van je bedrijfje. Er is heel veel mogelijk. 

Kaartjes

Wenskaarten voor je bedrijf? Verhuiskaarten?

Hier kan en wil ik je zeker bij helpen. Een heel eigen kaartje maken , met bijv. handgemaakte illustraties. Zo wordt jouw kaartje echt uniek. 

 

 

Branding

Ben je een tof bedrijf voor je zelf gestart? En heb je een logo daarvoor nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik wil je daar heel graag bij helpen om de start van je bedrijf zo mooi mogelijk te maken met een toepasselijk en origineel logo. Ook voor je visitekaartjes en eventueel prijslijst/andere digitale producten kun je bij mij terecht. 


Werkwijze

Word jij blij van mijn ontwerpen en past mijn stijl bij je ideeën? Stuur mij dan een berichtje. Het liefst zo uitgebreid mogelijk met wat je precies wilt.  Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. En kan ik gaan brainstormen over het ontwerp. Na onze brainstormsessie maak ik een prijsopgave voor je. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zodra je akkoord bent, kan ik gaan beginnen aan het ontwerp. Ik zal je zo snel mogelijk het eerste ontwerp laten zien. Er zijn 3 correctierondes, hierin maak ik kleine wijzigingen in het ontwerp. Als je akkoord bent met het ontwerp, kan ik het gaan afronden en het naar de drukker sturen. 

Investering

De kosten van een digitaal ontwerp kunnen nogal verschillen. Dit omdat elk ontwerp anders is. 

Hieronder vindt je wat vaste tarieven die ik hanteer. 

Logo ontwerp                €45,00*

Visitekaartje ontwerp      €45,00      excl. drukkosten

Prijslijst                        €25,00

Branding package           €100,00

(logo ontwerp, visitekaartje(excl. drukkosten), prijslijst, profiel+omslagfoto fb)

*ik maak 2 ontwerpen voor je, hierin zijn 2 correctierondes inbegrepen. Dan nog niet geheel tevreden met het ontwerpen, komt er een meerprijs van €15,00 bovenop de prijs. 

  • Kosten van geboortekaartjes, trouwkaarten, verhuiskaarten etc -> neem contact op via het contactformulier. Dan kan ik precies aan de hand van je wensen een prijsopgave maken.