Welkom op christelschrijft.nl ! Leuk dat je er bent. 

Mijn naam is Christel, 23 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Peter en kat Bas in Katwijk. Ik heb twee grote hobby's, namelijk fotografie en handlettering. Fotograferen doe ik vooral in de wat warmere maanden. 

 

In aug. '16 ben ik begonnen met handlettering. Ik kocht online wat fineliners en begon gewoon. Beetje hulp van internet en mijn eigen fantasie. Al snel had ik door dat ik er toch wel feeling voor had en ik kocht kort daarna mijn eerste kroontjespen met inkt. Het begin was wat moeilijk, maar ook hier had ik de techniek al snel door en ontwikkelde ik mezelf snel. Ik begon met wat kaartjes te schrijven en zette dit op mijn instagram profiel en kreeg hier heel veel leuke reacties op. De eerste bestellingen kwamen binnen... Heel gaaf. Ik ontwikkelde daarna een kerstkaarten set en die verkocht goed. 

 

Het schrijven groeide uit naar een passie. Iets waar ik steeds meer mee bezig wilde zijn en ook daadwerkelijk was. Ik kreeg steeds meer opdrachten en bestellingen binnen. Wat ik echt heel erg leuk vind. Hoe tof is het om een persoonlijk cadeau/kaartje te maken voor iemand?

Ik vind het erg leuk om opdrachten te krijgen. Posters, kaarten, houten borden. Heerlijk om creatief bezig te zijn en anderen blij te maken met een persoonlijk product. Ook richt ik mij steeds meer op digitaal design. Illustraties digitaliseren, kaartjes digitaal maken en laten drukken, maar ook branding design voor andere leuke bedrijven/ zzp' ers. Christel Schrijft is op dit moment een onderdeel van mijn leven. En daar ben ik trots op. 

 

Naast Christel Schrijft werk ik 32 uur als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg. Een andere plek waar ook mijn hart ligt. Op dit moment weet ik het goed te combineren en is het nog steeds leuk.  En daarnaast spendeer ik veel tijd met mijn vriend, kat, familie en vrienden. Ik hou van lekker eten en vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen met het interieur.